miercuri, 7 mai 2008

Cartierul este distrus, totul e bine si frumos!

Ne continuam vizitele prin cartierele iesene.

Ieri a venit randul cartierului Frumoasa sa fie vizitat de domnul profesor Dumitru Oprea impreuna cu tinerii Partidului Democrat Liberal.

Frumoasa este un cartier izolat, uitat de edilii municipiului, cetatenii ar trebui sa se bucure la urma-urmei , macar de minimul de respect pe care Primaria este datoare sa-l acorde fiecarui iesean. Zona are un aspect de demolare. “Cartierul este distrus, totul e bine si frumos!”, pare sa-si spuna Nichita.



Strazile sunt imbracate in deseuri, conditiile de trai sunt mediocre, gunoaiele , haitele de caini sunt un adevarat pericol pentru copii, parcurile de joaca dezafectate au un aspect dezolant. Se incalca drepturile omului la un mediu sanatos. Concertele gratuite, artificiile, micii si berea nu sunt elemente care sa asigure traiul unei familii in urmatorii 4 ani.



Domnul profesor Oprea impreuna cu OTPDL vor continua sa mearga prin cartiere, vor sta de vorba cu oamenii sa afle cum traiesc, cum gandesc, sa afle ce vor de la viitorul primar si cum vad ei dezvoltarea Iasului.



Agenda primarului trebuie facuta in primul rand de ieseni, pentru ieseni si adaptata nevoilor lor.

Iasul trebuie administrat impreuna cu cetatenii!

Andreea Stoleru- OTPD-L Iasi

Niciun comentariu: