marți, 3 iunie 2008

Tinerii deschid orasul


Opţiunea Tinerilor este Pentru Dezvoltare Locală

La Cluj (foto), la Piatra Neamţ, la Arad, la Slatina, la Braşov, la Tulcea, la Botosani, la Craiova, la Suceava, la Râmnicu Vâlcea, la Sectorul 3, tinerii au constatat ce înseamnă dezvoltarea oraşului în care locuiesc, şi-au dat seama că se poate face ce trebuie. Nu este întâmplător că 5 din primii 7 în topul procentelor obţinute sunt primarii PDL deoarece faptele au vorbit, localităţile administrate de aceştia s-au deschis dezvoltării.
Tinerii au ales în marea lor majoritate calea dezvoltării locale prin primarii care au demonstrat că aduc deschidere şi dezvoltare.
Târgovişte a ales dezvoltarea şi deschiderea.

Urmează Iaşi, Galaţi, Ploieşti, Focşani, Vaslui. Politica izolării şi lipsei unei viziuni de modernizare PSD-istă va lua sfârşit pentru că tinerii vor să traiască în oraşe moderne, să fie cetăţeni la ei acasă, mândrii de oraşul lor şi nu nevoiţi să-l părăsească.

Opţiunea tinerilor este pentru dezvoltare locală. Tinerii sunt pentru Iaşi, pentru Galaţi, pentru Ploieşti, pentru Focşani, pentru Vaslui. Acum e timpul ca acolo unde oraşul a înţepenit în trecut să se schimbe, tinerii îl vor deschide!


Alin Baciu -Echipa de Imagine OTPDL

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dragi colegi,


Prin acest mesaj dorim sa va aducem la cunostinta ca Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Sector 2 are de acum si un blog.

Adresa noastra este: http://otpdlsector2.blogspot.com/

Suntem bucurosi sa va avem alaturi de noi (pe blog) la sectiunea "Colegii nostri" (sectiunea de link exchange) si suntem recunoscatori daca ne vom afla in curand in blogroll-ul (sectiunea "link-uri") paginii voastre web alaturi de ceilalti colegi.

Va multumim si va asteptam la noi pe blog!

OTPD-L Sector 2 va transmite felicitari pentru efortul depus in campanie si va doreste succes maine in turul II (acolo unde este cazul).

S-auzim numai de bine si sa FACEM CE TREBUIE!



Cu deosebita stima,

Cristian Ionut BIRDAC
OTPD-L Sector 2