luni, 14 aprilie 2008

Concurs „Dialoguri Europene”




Organizatori:
Mihaela Popa – europarlamentar de Iaşi
Organizaţia de Tineret Iaşi – Biroul Permanent Judeţean
În cadrul „Anului european al dialogului intercultural”, doamna Mihaela Popa, europarlamentar de Iaşi, în parteneriat cu Organizaţia Judeţeană de Tineret a Partidului Democrat Liberal Iaşi, organizează un concurs de eseuri, în spiritul dezideratului Parlamentului European de a îmbunătaţi dialogul dintre culturi, într-o lume în curs de globalizare.

În urma evaluării eseurilor, vor fi premiate 5 (cinci) persoane:
Marele premiu – câştigătorul va efectua un stagiu de 2 săptămâni la cabinetul europarlamentarului Mihaela Popa de la Bruxelles.
Următorii 4 câştigatori vor efectua o vizită de câteva zile la Parlamentul European din Bruxelles, în luna iunie a.c.
Perioada de desfăşurare a concursului este 1 – 31 mai 2008.
Regulamentul concursului de eseuri din cadrul proiectului „Dialoguri Europene”
La concursul de eseuri poate participa orice tânar cu vârsta cuprinsă între 18 – 30 ani, care are domiciliul, stabil sau temporar, pe raza judeţului Iaşi.
Lucrarea trebuie să se întindă pe 2-3 pagini şi să conţină între 1500-2000 de semne.

Textul să fie tehnoredactat cu caracter „times new roman”, mărime 14, aliniament stânga-dreapta, spaţiu normal între rânduri.Textul trebuie să respecte normele de redactare ale unui eseu, regulile de ortografie şi punctuaţie.

Tema care stă la baza eseului este: Cetăţean european – premisa succesului unui tânar
Eseurile se vor trimite la următoarea adresa de e-mail: dialoguri.europene@gmail.com,
sau vor fi predate la sediul Partidului Democrat Liberal din Iaşi, Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 47-49, în fiecare zi a săptămânii, între orele 11 – 18; persoană de contact – d-na Oana Ungureanu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu e un comentariu la respectivul articol, ci mai mult incerc sa va atrag atentia asupra unei chestiuni: organizatia de tineret pd-l iasi nu are o pagina de web care sa ofere detalii pentru persoanele care doresc sa se inscrie in respectiva organizatie? Observ ca nici pe acest blog nu sunt date de contact! Spre exemplu...daca eu vreau sa ma alatur voua, cu cine trebuie sa iau legatura? Sper ca veti publica ceva pe acest blog care sa ma lamureasca.

Anonim spunea...

Se poate efectua inscrierea in cadrul partidului PD-L,mai cu seama in cadrul organizatiei de tineret al partidului la sediul de pe str. Stefan cel mare,linga BNR.Intrarea la sediu se face pe partea dreapta,in aceeasi cladire cu PSD.Sediul se afla la etajul 1.Trebuie sa completezi o adeziune,apoi sa platesti pentru ridicarea carnetului de membru 50 de bani,iar apoi pe luna cotizatie de 1 RON (lei) pe luna,asta insemnind 12 Roni pe an.