vineri, 7 martie 2008

Iasi 600 (A.D. 2008) - Paste vaca, mulge vaca.


Din prea plinul mintii domnului incaprimar Nichita a tasnit o idee care ne-a pus pe ganduri: dragul nostru oras a fost comparat cu o vaca ce are ugerele pline.

Continuand expunerea in acelasi stil cool, dl. Nichita si-a oferit servicile de mulgator, propunandu-si inca un mandat (Doamne fereste) in care, este logic, isi doreste sa mulga repede vaca fiindca stie toate lumea ca nu este sanatos pentru bietul animal sa stea prea mult cu laptele in uger.

Ceea ce apreciem totusi la gandirea in gura mare a mulgatorului sef este adevarul nerostit dar atat de usor de inteles: inainte de a mulge vaca trebuie sa mergi cu ea la pascut.

Impresia noastra este ca de-a lungul intregului mandat, dl. incaprimar Nichita a fost cu vaca la pascut iar acum ar dori sa ii mai dam unul de-a lungul caruia sa isi exerseze dexteritatea pe ugerul municipal.

Nu putem fi de acord cu aceasta viziune suburbana si tocmai din acest motiv vom incerca sa convingem "vaca" sa ii dea o "copita" in scaun la 1 iunie.

Un lucru este cert domnule incaprimar: daca doriti sa mulgeti 4 ani va trebui sa va manifestati talentele in imprejurimile orasului Iasi, unde exista suficiente ferme de vaci, iar daca doriti ceva mai exotic va putem oferi un bilet de avion dus catre orice destinatie pentru o calatorie de vis impreuna cu o urmasa a lui Nellie Jay (pentru informarea Dvs, Nellie Jay zisa si Elm Farm Ollie sau Sky Queen a fost, pe 18 februarie 1930, prima vaca ce a zburat cu avionul si care fost si mulsa cu aceasta ocazie). Va rugam sa ne credeti ca abia asteptam sa va uram drum bun.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Adevarul e ca a muls "ceva" in anii astia de la primarie GIGI, si la cate imprumuturi a facut anul asta cred si eu ca vrea sa mai pasca....

Anonim spunea...

Adevarul este ca a muls ceva GIGI de la Iasul asta.Si la cate imprumuturi a facut anul asta cred si eu ca ar vrea sa mai si pasca...

Anonim spunea...

domnul in cauza cred k mai are planuri marete cu primaria iasiului...poate sa mai fure inca 4 ani de aku incolo, dar oricum nu o sa-l mai lasam sa faca de astea pt ca pd-l e cel mai tare :)))

Andrei Postolache spunea...

Nu stiu cat a furat, cat e incompetent, nu stiu multe despre el. Ce stiu e ca orasul asta nu e nici pe departe cat de bun ar putea fi si in 4 ani nu a evoluat nici pe departe cat ar fi putut.