marți, 18 martie 2008

Un tanar, un pom

Salutam initiativa avuta de catre TSD de a planta pomi in anumite zone ale municipiului Iasi, chiar daca aceasta nu resuseste sa suplineasca spatiul verde pierdut prin deschiderea numeroaselor santiere "electorale" ale Primariei si nefiind decat un gest tardiv de a repara greselile mai marilor organizatiei PSD Iasi.

Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal sustine orice proiect benefic municipiului Iasi si locuitorilor acestuia, cu conditia ca acesta sa nu fie o simpla actiune pre-electorala, ci sa aduca un real beneficiu comunitatii.

Lansam pe aceasta tema un apel catre voi, tinerii ieseni, pentru a va implica activ in viata orasului. Asteptam aici, pe blog, idei si propuneri de proiecte pe care sa le putem pune impreuna cu voi in practica.

Trimiteti pe adresa tineripentruiasi@yahoo.com poza cu locul unde crezi ca ar trebui plantat un pom si adresa exacta unde se afla acest loc.


Tineri reusim!

4 comentarii:

Anonim spunea...

dragilor, nu se aplauda lucrurile facute de contra-candidati, chiar daca nu va citeste nimeni. parerea mea.

Anonim spunea...

e buna initiativa... am sa va trimit poze chiar insa cu rugamintea chiar sa le folositi!

Anonim spunea...

legat de TDS, ce parere aveti de atacul rasist, suburban pe care l-a aplicat domnul Catalin Ivan?
in mintea lui, arabii sunt murdari etc...
see link:

miruna spunea...

Si-a facut primarul treaba cu mana tinerilor tsd-isti. Merita felicitati pentru munca voluntara.
Fiecare cuplu care trece pe la Starea civila achita taxa de plantare a unui pom. La cate cununii sunt in ultima perioada Iasul ar trebui sa fie o padure, deocamdata e doar un furnicar de masini care circula haotic printre gropile traditionale ale orasului, fara o semaforizare coerenta iar de locuri de parcare nici nu are sens sa amintesc.
E idelista sintagma "un tanar, un pom" ... dar sustinerea ideilor bune, chiar daca vin de la contra-candidati, mi se pare constructiva.